Ontwikkeld voor Kappers, Horeca, bureau's en veel meer....

Bekijk snel onze NIEUWE DIVIDERS!

Speciaal ontwikkeld

Bekijk onze SCHOONHEIDSPECIALISTE preventieschermen!

Gebruik onze preventieschermen.

Denk aan uw veiligheid en die van uw klanten!

Speciaal ontwikkeld

Bekijk onze NIEUWE NAGELSTUDIO preventieschermen!

Waarom Preventiescherm.com kiezen?

2 Auto Dispenser – superdeal

590,00 500,00
Automatische desinfectie dispenser met frame voor ontsmetten van de handen. Deze dispenser is voor gel. De frame is van aluminium en is lakbaar in 3 kleuren, aluminium, Wit, Zwart en heeft 2 stevige voetjes. Inclusief vloeibaar ontsmettingsmiddel 1000ml De dispenser heeft een tank van 1000 ml en kunt u zelf steeds bijvullen. De dispenser werkt op 4 C-batterijen. Exclusief batterijen. Door middel van slotje afsluitbaar.

3 x Preventiescherm 80 + 5 IPA + 150 doekjes – superdeal

333,25 250,00

3 x scherm met of zonder doorgeefuitsparing + 5 IPA sprays + 150 honinggraat doekjes.

Bescherm jezelf, medewerkers en klanten tegen virussen en bacteriën met ons staande vrijstaand Plexiglas scherm uit 5mm polycarbonaat Het Preventie scherm kan nog met 15 cm verhoogt worden door de meegeleverde pootje om te draaien.  Ook is het veiligheidsscherm voorzien van 2 freesgaten waardoor de kabels van bijvoorbeeld een Bankcontact makkelijke onder het scherm kunnen Onderhoud en desinfectie van het scherm geen moeilijke opgave en is het eenvoudig te installeren op je nageltafel(s) of op je toonbank.  TIP: om de goede kwaliteit van het scherm te behouden mag het niet gereinigd worden met Javel of lijmoplossende middelen.

5 x IPA Desinfect Spray + 150 doekjes

72,00 60,00
IPA Desinfect Clean Spray is een handige spuitbus met zuivere Isopropanol-alcohol met een zeer sterke reiniging- en ontsmettingscapaciteit die een uiterst nauwkeurige cleaning en/of ontsmetting mogelijk maakt. Verdampt volledig en laat geen residu na. Door zijn snelle verdamping en het zeer goed oplossen van vet en het desinfecteren van ondergronden , heeft het een breed scala aan toepassingen.

8 x Handgel 300ml + 1 L navulbaar – superdeal

103,50 85,00
Bescherm de gezondheid en houd je handen schoon en fris! Deze handgel is op alcoholbasis met een percentage van maar liefst 70%. Antibacteriële werking, zeer effectief. Doodt tot wel 99,9% van alle virussen & bacteriën!

Ons Portfolio

Een kleine greep van onze realisaties.

Ons Nieuws

Volg al onze laatste nieuwtjes!
Schrijf in op onze nieuwsbrief

Wil je meer te weten komen
over Preventieschermen!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte over onze verschillende preventie oplossingen tegen Corona Covid-19 en andere virale infecties.

Wordt gebruikt in overeenstemming met onze Privacy Policy
Een woordje van onze klanten.

Wat ze zeggen Over Ons