Nieuws

De oplossing voor de kassa’s in supermarkten.

Sinds de uitbraak van COVID-19 staat de wereld op zijn kop en moeten we allemaal ons steentje bijdragen om dit virus aan te pakken. We moeten dus allemaal voorzichtig zijn en de regels volgen. 

Er zijn al verschillende maatregelen genomen door de supermarkten (mondmaskers, ontsmettende producten…)  Maar het probleem aan de kassa’s is gebleven. Er ontstaan dikwijls wachtrijen aan de kassa’s doordat de 1,5 m regel gerespecteerd moet worden. Dat consumenten het niet leuk vinden om in de rij te staan in de winkel is geen nieuwtje. 90% van uw cliënteel vermijd de lange wachtrijen in de winkels. Het is dan ook zeer frustrerend voor de klant die ‘snel’ boodschappen wil doen.

Preventiescherm heeft een scherm geproduceerd waardoor het mogelijk is een gang te creëren. Dit is de oplossing om alle kassa’s te openen zonder de klant en de winkelier in gevaar te brengen. De wachtrijen kunnen op deze manier ook vermeden worden. 

Het scherm bestaat uit polycarbonaat, deze is heel stevig en kan dus niet barsten. Preventiescherm heeft een methode gevonden waardoor de schermen opgehangen worden en dus niet op de grond steunen, hierdoor vermijd je storende elementen op de grond. Er is dus meer plaats om met de winkelkar te rijden. Je bent als winkelier ook volledig in orde met de regels van de brandveiligheid.

Veiligheid boven alles!

Bekijk hier onze gangschermen:

Gangscherm

Back to list

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *