VRAGEN OMTRENT HYGIENE

Er kan natuurlijk nooit 100% gezegd worden.

Covid-19 is een ziekte die van mens op mens verspreid word via kleine druppeltjes die bij hoesten en niezen vrijkomen. Deze verspreiding kan via de luchtwegen, mond, neus of ogen.

Ook door aanraking van de schermen, of van aanraking van de klant kan deze overgedragen worden.

In extreme gevallen kan dit zelfs via de lucht getransporteerd worden als de zieke persoon niest.

Nee, Covid-19 is een ziekte die van mens op mens verspreid word via kleine druppeltjes die bij hoesten en niezen vrijkomen. Deze verspreiding kan via de luchtwegen, mond, neus of ogen. Dit is dus een besmettingsmanier zoals verkoudheid, griep en zoveel meer. Dus onze schermen zijn ook voor deze ziektes goed.

De schermen zijn zeker nog van nut achteraf.

Covid-19 zal een ziekte blijven de komende jaren zoals de virologen bevestigd hebben. Later zal dit net als de griep een gewone ziekte worden.

Onze schermen houden elke ziekte zo goed mogelijk tegen. Dus u kan in principe onze schermen gerust laten staan voor de komende jaren.

Onze schermen worden best meermaals per week gereinigd. Dit kan met een alcoholhoudend reinigingsmiddel.
Maar om garant te staan dat onze schermen niet beschadigd worden raden we u onze reinigingsproducten op onze webshop aan.
http://preventiescherm.com/product-category/reiniging/

VRAGEN OVER ONZE SHOP

Het orderbedrag is normaal onmiddellijk van uw rekening. Indien dit via overschrijving gebeurt dan kan dit tot 2 dagen duren.

Een wenslijst kan u bijhouden voor uzelf. Zo kan u perfect een volledige opstelling maken in uw wenslijst om zo nog even in beraadslaging te nemen. Van het moment u deze wil aankopen dan kan u uw wenslijstje omzetten naar een bestelling.

Als u een beschadigd product ontvangt kan u best onmiddellijk een foto nemen van uw product en deze doormailen naar ons. Zo kunnen we inderdaad uw order onmiddellijk opnieuw verzenden.

Als u een verkeerd product aankrijgt dan kan u best eerst naar uw bestelling kijken. Wij zijn zeer soepel natuurlijk en als het product verkeerd is dan doen wij het nodige om de correcte producten te leveren.

Uw order aanpassen kan natuurlijk tot de verzending gebeurt is. We begrijpen natuurlijk dat er soms toch een verkeerde bestelling kan gebeuren. Deze bestelling zullen we dan zeker omzetten naar de correcte producten.
Ook moeten de producten nog in nieuwstaat zijn natuurlijk.

Een order annuleren kan tot verzending. Als de producten verzonden zijn dan is het annuleren niet meer mogelijk.

Doorheen de drukte kan de verzending soms iets langer duren.

Normaal is de verzending een 2 tot 3 werkdagen.

Let wel op dat we uw order natuurlijk ook nog moeten picken, en een pakket van moeten maken.

U krijgt natuurlijk een factuur voor uw aankoop.

Als u uw btw nummer ingeeft dan zal dit automatisch verwerkt worden in ons facturatie systeem. En ontvangt u uw factuur via mail.

Bij Preventiescherm.com stellen we alles in het werk om je producten aan te bieden waar je tevreden van bent én blijft. Op al plexischermen krijg je een garantie van 2 jaar. Hou zeker goed je aankoopformulier bij, want het doet ook dienst als garantiebewijs.

De garantie kan herstellingen en zelfs volledige vervangingen van het artikel dekken. De garantie is overdraagbaar: ook als het artikel een andere eigenaar krijgt, blijft ze geldig tot 2 jaar na de leveringsdatum natuurlijk enkel op vertoon van het aankoopformulier.

Om gebruik te maken van de garantie neem je contact op met onze klantendienst. Nadat je jouw klacht hebt beschreven, helpen we dadelijk verder.

Er zijn een aantal gevallen die de garantie niet dekt of ongeldig maakt:

  • bij schade als het artikel verkeerd werd gebruikt of niet goed werd en/of verkeerd onderhouden;
  • bij (over)verhitting door verwarmingsbronnen;
  • indien aan het artikel herstellingen of handelingen zijn verricht door onbevoegde personen;
  • indien de artikelen zijn gebruikt voor andere doeleinden dan waarvoor zij zijn geleverd;
  • bij schade door externe omstandigheden zoals brand, blikseminslag of natuurrampen;

Ook uitgesloten van garantie zijn onderdelen die hersteld of vervangen dienen te worden door normale slijtage.

Ook voor reparatieverzoeken buiten garantie mag je gerust contact met ons opnemen. Wij bekijken dan samen met jou welke oplossing we kunnen bieden en welke kosten hieraan verbonden zijn.